
מוס השוקולד המטריף של הבייקריהמתכון הזה, למוס השוקולד המושלם של הבייקרי, בא לנו מה זה טוב. אם לוקחים לנו את העוגות, אז מה שהכי בא לנו זה לקחת כפית - טוב על מי אנחנו עובדים, כף - ולזלול את המוס האוורירי הזה|בייקרי| פורסם25/03/1812:54 ![]() צילום: עידית בן עוליאל, בייקרי |
המצרכים :
אופן ההכנה:1ממיסים חלקית את השוקולד על בן מארי. 2מרתיחים את השמנת ושופכים חצי מהכמות על השוקולד, בעודו על האש. טורפים במטרפה ידנית. 3מוסיפים את שאר השמנת וטורפים עד שהבלילה רותחת. 4מורידים מהאש, מוסיפים חלמונים ומערבבים עד לאיחוד. 5במקביל, מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקבלת מרנג יציב. 6מקפלים כרבע מהחלבון המוקצף לתוך תערובת השוקולד, ואז מוסיפים את מסת השוקולד כולה לקערה עם החלבון המוקצף. מקפלים בעדינות, עד לקבלת תערובת אחידה. 7מעבירים לכלים אישיים ומצננים. *אפשר להגיש עם קצפת וניל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |