
המצרכים :
אופן ההכנה:1מנקים את גבעולי הפרסה כך שישארו ללא עלים ירוקים וללא השורש. שוטפים היטב. 2קוצצים לעיגולים ברוחב חצי ס"מ בערך. 3מטגנים עם החמאה מבלי להשחים את הפרסה. מוסיפים מים עד שהפרסה מכוסה לחלוטין ומבשלים על אש קטנה עד שהפרסה מתרככת. 4מניחים את הפרסה המטוגנת במסננת ומניחים לה להתקרר ולהגיר נוזלים. 5לאחר הסינון מוסיפים לפרסה את הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל ויוצרים מהתערובת קציצות. 6מטגנים בשמן עמוק (רצוי בשמן חמניות). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |