אוכל
אוכל
סופגניות של פעם

לביבות פרסה

חנוכה זה חג של לביבות, אבל על מי אנחנו עובדים? אנחנו מתים על לביבות הכרישה שלנו כל השנה. הן עדינות וטעימות, ותמיד באות בול - להדלקת נרות חגיגית, לאורחים, לילדים וגם סתם ככה בתוך פיתה

|רביבה וסיליה קניון G| פורסם08:06
קציצות פראסה (צילום: שי מונטג, mako אוכל)
צילום: שי מונטג, mako אוכל
Rating:4.577reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 450 גרם פרסה, קצוצה
  • 40 גרם חמאה או שמן
  • 2 ביצים מספר 3
  • 150 גרם פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מנקים את גבעולי הפרסה כך שישארו ללא עלים ירוקים וללא השורש. שוטפים היטב.

2קוצצים לעיגולים ברוחב חצי ס"מ בערך.

3מטגנים עם החמאה מבלי להשחים את הפרסה. מוסיפים מים עד שהפרסה מכוסה לחלוטין ומבשלים על אש קטנה עד שהפרסה מתרככת.

4מניחים את הפרסה המטוגנת במסננת ומניחים לה להתקרר ולהגיר נוזלים.

5לאחר הסינון מוסיפים לפרסה את הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל ויוצרים מהתערובת קציצות.

6מטגנים בשמן עמוק (רצוי בשמן חמניות).

המתכון באדיבות רביבה וסיליה קניון G צמרת תל אביב

>>לכל מתכוני הסופגניות

>>לכל מתכוני הלביבות

>>כל המתכונים שלנו לחנוכה

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il