אוכל
אוכל טוב

אפשר גם אחרת: המדריך ללביבות אפויות

להפוך לביבות לבריאות זה קל – פשוט אופים אותן במקום לטגן. להפוך אותן לבריאות בלי לקלקל את הטעם – זה כבר אתגר גדול יותר, אבל הנה, אנחנו שמחים לדווח שגם זה אפשרי. קונדיטורית אריאל ברי בן חמו הסכימה לחלוק איתנו את כל העצות והטיפים ללביבות אפויות שלא מביישות את הפירמה, בלי שום פשרה, ועוד פינקה בשני מתכונים

אריאל ברי בן חמו | הבלוג "בריאלי - אופים בריא יותר" | פורסם 04/12/18 07:05 
לביבות אפויות - המדריך (צילום: אריאל ברי בן חמו, הבלוג
צילום: אריאל ברי בן חמו, הבלוג "בריאלי - אופים בריא יותר"