אוכל
אוכל
קציצות עוף עם קינואה וירקות

לביבות זוקיני ופטה בחצי שעה

רפרוף זריז על רשימת המרכיבים של המתכון הזה, של חביבת המערכת מיכל אפשטיין מ"מאסטר שף", הספיק כדי שנרוץ לקנות זוקיני ונמהר למטבח. חצי שעה של גירוד-ערבוב-טיגון - והן מוכנות לזלילה המונית

|mako אוכל| פורסם07:04
לביבות זוקיני (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.521reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 3 זוקיני
  • חצי בצל סגול, קצוץ דק
  • 2 שיני שום, כתושות
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • 60 גרם (1/2 כוס פחות כף) קמח תופח
  • 2 ביצים
  • כף זרעי כוסברה כתושים
  • 150 גרם גבינת פטה
  • שמן לטיגון

להגשה:

  • שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

1מגרדים את הזוקיני על פומפייה וסוחטים טוב טוב מכל הנוזלים. מאוד חשוב שהבלילה תהיה יבשה.

2מערבבים את כל חומרי הלביבות.

3מחממים שמן במחבת רחבה. כשהשמן חם מספיק יוצרים כדורים שטוחים בעזרת כף או בידיים ומכניסים לשמן. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה ומניחים על נייר סופג.

4מגישים עם שמנת חמוצה.

>> בשבוע שעבר הכנו נזיד עדשים שחורות מוצלח ברמות
>> והנה חמין צמחוני שאנחנו רוצים לעשות איתו ילד
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il