
לביבות זוקיני ופטה בחצי שעהרפרוף זריז על רשימת המרכיבים של המתכון הזה, של חביבת המערכת מיכל אפשטיין מ"מאסטר שף", הספיק כדי שנרוץ לקנות זוקיני ונמהר למטבח. חצי שעה של גירוד-ערבוב-טיגון - והן מוכנות לזלילה המונית![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מגרדים את הזוקיני על פומפייה וסוחטים טוב טוב מכל הנוזלים. מאוד חשוב שהבלילה תהיה יבשה. 2מערבבים את כל חומרי הלביבות. 3מחממים שמן במחבת רחבה. כשהשמן חם מספיק יוצרים כדורים שטוחים בעזרת כף או בידיים ומכניסים לשמן. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה ומניחים על נייר סופג. 4מגישים עם שמנת חמוצה. >> בשבוע שעבר הכנו נזיד עדשים שחורות מוצלח ברמות>> והנה חמין צמחוני שאנחנו רוצים לעשות איתו ילד![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |