צלי כתוםתבשיל כתף עשיר ועסיסי המונח על מצע של פירה קרמי ורק מחכה להנעים לכם את החךאיציק הראל|7 מנות ל-7 ימים| פורסם02/05/1116:16 ![]() |
המצרכים (12 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1בסיר גדול מטגנים בשמן על אש גבוהה את הבצל, הסלרי, השום והגזר עד שנהיה שקוף. 2מפזרים על הבשר מלח ופלפל שחור ומעסים אותו. 3מוסיפים לסיר את הבשר השלם וסוגרים אותו מכל צדדיו. 4בינתיים, חותכים את הפלפל לקוביות קטנות ומוסיפים אותו לסיר עד לריכוכו. 5מוסיפים את העגבנייה לתבשיל ומתבלים בפפריקה מתוקה וחריפה. 6מוסיפים לסיר מים רותחים עד לגובה 1/3 הבשר. 7מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה לפחות 2.5 שעות. 8הופכים את הבשר מידי חצי שעה ומוודאים שיש כמות מספקת של נוזלים. 9מכבים את האש. מוציאים את הבשר מהסיר ומחכים שיצטנן. בינתיים טועמים את התיבול ומתקנים על פי הצורך. 10חותכים את הבשר לפרוסות דקות ומחזירים לסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים לעוד חצי שעה לאיחוד טעמים. פירה תפוחי אדמה 1מבשלים תפוחי אדמה ללא קליפתם. 2מרסקים, מתבלים במלח, פלפל לבן ומעט אגוז מוסקט. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |