עוגת תפוחים מפרוסות לחמנייהעוגת תפוחים נימוחה וזהובה בניחוחות של וניל וקינמון. סמדי בומבה מפתיעה בקינוח מפנק במיוחד![]() |
המצרכים (8 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1פורסים את הלחמניות לפרוסות בעובי סנטימטר עד סנטימטר וחצי 2מכינים בקערה 3 כוסות חלב עם חצי כפית תמצית וניל וכף וחצי סוכר ומערבבים טוב. 3מגרדים את התפוחים בפומפייה ומערבבים עם הקינמון ו-2-3 כפות סוכר (מומלץ לטעום כדי שלא יהיה מתוק מדי). 4מורחים תבנית פיירקס בחמאה ומפזרים פירורי לחם. 5טובלים פרוסה אחר פרוסה בתערובת החלב ומניחים בתחתית התבנית צמוד אחד לשני. 6מטפטפים מהחמאה המומסת על הפרוסות הטבולות המונחות בתבנית. 7מניחים את תערובת התפוחים על פרוסות הלחם. 8טובלים את שאר פרוסות הלחם בחלב ומניחים אחת ליד השנייה על התפוחים. מטפטפים מעל את החמאה המומסת ומפזרים פירורי לחם. 9מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל-40-45 דקות. לסיום: 1מקציפים את החלבון עם 2 כפות סוכר עד לקבלת תערובת קשיחה. 2יוצרים נטפים על העוגה בעזרת מזלף ומחזירים לתנור לעוד 5-7 דקות עד שהקרם מתקשה או להשתמש בברנר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |