אוכל
אוכל

פילטים של ברבוניות מטוגנות על מצע של יוגורט מתובל

חגיגה של טעמים שמשלימים אחד את השני. מנה פשוטה, מהירה ומאוד מאוד טעימה

|7 מנות ל-7 ימים| פורסם09:28
פילטים של ברבוניות מטוגנות על מצע של יוגורט מתובל
Rating:35reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (16 מנות):

לדגים ולרוטב יוגורט

  • 1 חבילה של פhלטים ברבוניות קפואים

  • 1 כוס קמח תירס
  • שמן לטיגון עמוק (קנולה) חם ומוכן לטיגון
  • 400 גרם (2 גביעים) יוגורט כבשים משובח
  • כוס חלב בקערה
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • זר שמיר קצוץ
  • חצי כוס עלי נענע (ללא גבעולים) קצוצים
  • זר כוסברה קצוץ
  • לימון חתוך לרבעים
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

לסלט שומר

  • 1 שומר חתוך גס

  • 1 גזר חתוך לעיגולים
  • רבע כרובית חתוכה גס
  • חופן זיתים שחורים
  • זר עלי כוסברה
  • בצל סגול
  • פילטים מתפוז אחד
  • חופן שמיר קצוץ
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לפי הטעם
  • מיץ מחצי לימון
  • שמן זית

אופן ההכנה:

אופן הכנת הדג והרוטב:1מפשירים ומנגבים את הברבוניות היטב עם נייר סופג ומתבלים במלח. 2. מצפים את הברבוניות בחלב ובקמח תירס. 3. מטגנים בשמן עמוק עד שצבעם הופך זהוב (3-4 דקות). 4. מוציאים ומספיגים היטב את השמן עם נייר סופג. 5. בינתיים, מערבבים את היוגורט עם השום, שמיר,כוסברה, נענע ומיץ לימון. מתבלים במלח פלפל ושמן זית.

אופן הכנת הסלט:1מערבבים את כל הירקות ומתבלים עם שמן הזית, מיץ לימון ומתבלים.

הרכבת המנה:במרכזה של הצלחת מסדרים עיגול גדול מהיוגורט, מעליו שמים את הסלט ומסדרים את הדגים מעליהם אחד על השני. לסיום מטפטפים מעל הדגים את רוטב היוגורט.

>> לכל מתכוני השבוע

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il