אוכל
אוכל טוב

מבשלים עם חומוס: מדריך למתחילים

כמה זמן הוא באמת צריך להתבשל, מה הסיפור עם סודה לשתייה ולמה עדיף בכלל להשרות אותו ביום (ולא בלילה)? אם אתם רוצים להתחיל להבריא את החיים שלכם הגיע הזמן להכניס גרגירי חומוס לתפריט היומי, וכאן יש את כל מה שאתם צריכים לדעת בשביל לעשות את זה בקלות ובכיף

אסתי רותם | אוכל טוב | פורסם 09/08/16 11:40 
גרגירי חומוס (צילום: אסתי רותם, אוכל טוב)
צילום: אסתי רותם, אוכל טוב
חברים
פעילות
המלצות