כריך בריאות ירוקקיץ, חם וכל מה שבא לנו זה לקפוץ ראש לבריכה קרה ולהתרענן. אבל מה אוכלים לפני? מאוד פשוט: כריך לחם שיפון עם מלפפון, אבוקדו, נבטים ובזיליקום. רענן, קליל, טעים וגם בריא. יאללה, עכשיו לבריכהענבל לביא|mako אוכל| פורסם25/07/1709:51 ![]() צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1שוטפים את המלפפונים ופורסים לפרוסות. 2קולפים את הבצל ופורסים לפרוסות דקיקות. 3חוצים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגלעין, מחלצים את בשר האבוקדו מהקליפה בעזרת כף וחותכים לפרוסות. 4מורחים כל צמד פרוסות לחם בנדיבות בגבינת קרם שמנת. מניחים על פרוסת לחם אחת כמה עלי בזיליקום, מסדרים מעל פרוסות מלפפון, פרוסות אבוקדו, פרוסות בצל, חופן נבטי אלפלפא ועלה חסה מקומט, סוגרים בפרוסת לחם שנייה. מגישים עם יוגורט לבן. תגיות:כריך ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |