
עוגת פירות בחושה עם יוגורטעוגה בחושה (עם יוגורט! טריק מופלא ששווה לאמץ) ומעליה שזיפים ונקטרינות בסוכר וקינמון. עסיסי, ריחני וסופר קל להכנה. הצעת הגשה: להדליק מזגן, להכין קפה, לנתק טלפונים. אם יישאר משהו - תהיו חברים ותקראו לנו![]() צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל |
המצרכים :לשכבת הפירות:
לעוגה (תבנית בקוטר 26 ס"מ):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות. 2מערבבים את השזיפים עם הקורנפלור, הקינמון והסוכר ומניחים בצד. בינתיים הם ינטפו נוזל עסיסי. 3מקציפים את הביצים עם השמן, הסוכר ותמצית הווניל (אפשר לטרוף בקערה בעזרת מטרפה), עד לקבלת בלילה תפוחה וחלקה. >> והנה מתכונים מעולים לעוגת תפוחים 4מוסיפים לסירוגין קמח ויוגורט ומערבבים רק עד להטמעה (משתדלים לא לערבב יותר מדי). 5משמנים תבנית, יוצקים פנימה את הבלילה ומסדרים מעל את השזיפים. מפזרים את אגוזי הפקאן. 6אופים 55 דקות או עד שהעוגה יוצאת קפיצית וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש. והנה היא, המהממת, לפני שנתנו בה עבודה|צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל>> לפרק הראשון של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לסלט סלק מטריף">> לפרק השני של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכונים לקציצות דג בקארי וקיש תרד כמו שצריך>> לפרק השלישי: "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לעוגתיוגורטלימונית![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |