אוכל
אוכל

מוס יוגורט ושוקולד לבן

קינוח אישי, לבן וחגיגי, עם טעם עדין ומרקם אוורירי במיוחד. מוס יוגורט ושוקולד לבן שמכינים בכלום עבודה (הקטע הקשה הוא לחכות שיתקרר) - מתוק, מרענן ולגמרי עושה לנו את הקיץ

|mako אוכל| פורסם10:30
מוס יוגורט וניל (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
Rating:4.6293reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 150 גרם שוקולד לבן, חתוך לקוביות
  • 1 גביע (200 גרם) יוגורט, 3 אחוזי שומן
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 1 כפית רום או חצי כפית וניל

להגשה:

  • פירות טריים או שבבי שוקולד וחלבה

אופן ההכנה:

1ממיסים את השוקולד על בן מארי או במיקרו (בפולסים קצרים) עד שהוא הופך לנוזל חלק. מצננים.

2מערבבים את היוגורט לתוך השוקולד המומס עד לקבלת תערובת אחידה.

3מקציפים את השמנת במיקסר עם רום או וניל כ-3 דקות במהירות גבוהה, עד לקבלת קצפת אוורירית.

4מוסיפים את תערובת השוקולד ומאחדים בין שתי התערובות.

5יוצקים לכלים אישיים, מכסים בניילון ושומרים במקרר 4 שעות לפחות.

6מקשטים ומגישים.

>> עוד מתכונים עםיוגורט

>> לפרק הראשון של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לסלט סלק מטריף
>> לפרק השני של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכונים לקציצות דג בקארי וקיש תרד כמו שצריך
>> לפרק השלישי: "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לעוגתיוגורטלימונית
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il