אוכל
אוכל

בואיקוס של סבתא

לחמניות גבינה נהדרות שמקבלות טוויסט קליל ומרענן בזכות היוגורט שמתווסף לבצק. בלי להסתבך, להתפיח ולעבוד קשה - הבואיקוס הקלים והנהדרים של סבתא, שכנראה נמשיך להכין עד יומנו האחרון

|mako אוכל| פורסם07:12
Rating:4.575reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (25 מנות):

  • שקית קטנה (350 גרם) קמח תופח
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 150 גרם גבינה בולגרית, מפוררת
  • 100 גרם גבינת קשקבל, מגוררת
  • 2 גביעי יוגורט טבעי
  • 1 ביצה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים את כל החומרים יחד בקערה לקבלת בצק אחיד.

3מחלקים את הבצק לכדורים אחידים בגודלם ומסדרים בתבנית מרופדת נייר אפייה.

4אופים 20-25 דקות או עד להתייצבות והזהבה. מצננים על רשת.

* מגישים ואוכלים כשהבואיקוס טריות. אם מגישים למחרת - יש לחמם לפני ההגשה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il