
קציצות עוף אפויות עם גזר ואפונהקציצות הן אהבה שמתחילה בגיל צעיר, ככה לפחות זה היה במקרה שלנו. אם גם אתם מחפשים קציצות שהילדים שלכם ישמחו לנשנש ליד הפסטה, מצאנו לכם מתכון נהדר שגם משלב ירקות. הרווח כולו שלכםענת לבל|mako אוכל| פורסם17/02/2207:12 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (20 מנות):
להברשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה. 2מעבירים את האפונה לקערה, שופכים מעל מים רותחים, ממתינים כחצי דקה ומסננים היטב. 3מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות (למעט פירורי הלחם לציפוי) עד לקבלת עיסה אחידה (נזהרים שלא למעוך את האפונה), ויוצרים קציצות בגודל אחיד. 4מצפים היטב כל קציצה בפירורי לחם משני הצדדים ומסדרים על התבנית. 5בעזרת מברשת סיליקון מברישים שמן קנולה משני צידי הקציצות. 6מכניסים את הקציצות לתנור לכ-15 דקות עד שהן מזהיבות קלות. הופכים אותן בזהירות ואופים עוד כ-5-8 דקות עד שהקציצות מוכנות ועסיסיות (מומלץ לחצות קציצה אחת כדי לוודא שהן מוכנות לאכילה בחלקן בפנימי). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |