1 מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר עד לקבלת מרקם אחיד ויציב.
2 מערבבים בקערה נפרדת את כל יתר מרכיבי העוגה עד לקבלת מסה חלקה.
3 מקפלים לתוך מסת הגבינה את קציפת החלבונים.
4 מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך כ-50 דקות.
5 מכבים את התנור ומשאירים בו את העוגה למשך שעתיים נוספות. רק לאחר מכן מוציאים את העוגה ומקררים.
6 מקציפים יחד את כל מרכיבי הציפוי ומצפים את העוגה.
7 מקשטים בפירות הרצויים ומגישים.
* ניתן להוסיף לעוגה תחתית מפירורי ביסקוויט מעורבבים עם סוכר וחמאת טרה.
100% טעים: מומלץ לחתוך את הפירות סמוך להגשה כדי לשמור על הערכים התזונתיים.
מתכונים: שף ראשי ברק חי חורש, שפים אזוריים: יונתן ישראלי, אלעד אהרוני ומור חסון | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה
>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן