
לביבות בצל הודיותהלביבות הפריכות והטעימות האלה הן השיא של כל ארוחה במסעדה הודית. מכינים בצ'יק בלילה עם קמח חומוס, מים, שום, ג'ינג'ר ותבלינים, מטגנים וזוללים. אפילו לא חייבים מטבל, עד כדי כך הן טובות החתיכות האלה![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :ל-20 לביבות:
אופן ההכנה:1פורסים את הבצלים לרצועות דקות. 2מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד מהבצלים עד לקבלת למחית דביקה. 3מוסיפים לקערת הבלילה את הבצלים ומערבבים היטב, ממש לשים בידיים עד לקבלת תערובת אחידה. 4יוצרים לביבות בגודל כדור פינג פונג פחוס. 5מחממים שמן במחבת (השמן צריך להיות גבוה), ורק כשהשמן חם מאוד מטגנים את הלביבות כ-2 דקות מכל צד עד שהן משחימות. 6מגישים חם עם פלחי לימון או ליים בצד. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! תגיות:לביבות טבעוניות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |