אוכל
אוכל

לביבות בצל הודיות

הלביבות הפריכות והטעימות האלה הן השיא של כל ארוחה במסעדה הודית. מכינים בצ'יק בלילה עם קמח חומוס, מים, שום, ג'ינג'ר ותבלינים, מטגנים וזוללים. אפילו לא חייבים מטבל, עד כדי כך הן טובות החתיכות האלה

|אוכל טוב, mako| פורסם08:00
לביבות בצל הודיות (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:521reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל-20 לביבות:

  • 4 בצלים בינוניים, פרוסים לרצועות דקות
  • כוס וחצי קמח חומוס
  • כפית אבקת אפייה
  • כפית אבקת סודה
  • כף גדושה גרהם מסאלה
  • חצי כף זרעי כמון
  • כפית כורכום
  • כפית צילי יבש (לא חובה)
  • כפית פפריקה
  • 3 שיני שום כתושות
  • כף ג’ינג’ר מגורר
  • 2 כפיות מלח
  • כוס וחצי מים

אופן ההכנה:

1פורסים את הבצלים לרצועות דקות.

>>מתכונים לחנוכה

>>מתכונים ללביבות

>>מתכונים לסופגניות

2מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד מהבצלים עד לקבלת למחית דביקה.

3מוסיפים לקערת הבלילה את הבצלים ומערבבים היטב, ממש לשים בידיים עד לקבלת תערובת אחידה.

4יוצרים לביבות בגודל כדור פינג פונג פחוס.

5מחממים שמן במחבת (השמן צריך להיות גבוה), ורק כשהשמן חם מאוד מטגנים את הלביבות כ-2 דקות מכל צד עד שהן משחימות.

6מגישים חם עם פלחי לימון או ליים בצד.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il