
המצרכים (4 מנות):לאסקלופים:
לציפוי:
לטיגון:
אופן ההכנה:1שוטפים את פרוסות חזה העוף ומניחים במסננת עד שהם מסיימים לטפטף. 2בקערה בינונית מערבבים מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל. 3מניחים את פרוסות חזה העוף בקערה ומערבבים כך שהטעמים יחדרו היטב. מניחים למשך 20 דקות בטמפרטורת החדר (או במקרר, אם חם). מערבבים אקראית. 4מכינים צלחת עמוקה ובה ביצה טרופה. 5מערבבים בקערה קטנה את מרכיבי הציפוי: קוואקר, קמח ושומשום. מעבירים לצלחת שטוחה. 6מחממים שמן קנולה או תירס בגובה 1-2 ס"מ במחבת על אש גבוהה. 7מוציאים פרוסת חזה עוף מהמִשרֶה, טובלים בביצה הטרופה וטובלים בתערובת הציפוי. 8כשהשמן חם מכניסים את פרוסת חזה העוף המצופה ומנמיכים לאש בינונית-גבוהה. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה בינונית. מוציאים בעזרת כף שטוחה מחוררת ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים מייד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | בישול עם קוואקר |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |