
המצרכים :ל-12 פשטידות בתבניות מאפינס או 24 בתבניות שקעים:
כלים:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס מסיליקון או תבנית שקעים במעט שמן זית, בעזרת מברשת למשיחה. 2מכינים סיר מלא מים רותחים מומלחים על אש גבוהה. 3קוטמים את גבעולי הברוקולי, מפרידים את ראשי הברוקולי לפרחים/חותכים גס ומניחים בסיר. מבשלים במשך 5-6 דקות, מסננים היטב ומעבירים למעבד מזון. 4מוסיפים 2 כפות שמן זית וטוחנים את הברוקולי עד לקבלת מחית חלקה. 5מוסיפים גבינה בולגרית וביצים ומעבדים עד לקבלת מחית חלקה. 6בקערה קטנה מערבבים קוואקר, קמח ואבקת אפייה. מוסיפים לתערובת ומעבדים עד להִטמעות- ולא מעבר לכך. 7מתבלים במעט מאוד מלח (הזהרו בכמות, משום שהגבינה מאוד מלוחה) ומעט פלפל שחור גרוס גס. מעבדים עד לקבלת מחית חלקה. אם רוצים, טועמים ומתקנים תיבול. 8יוצקים את התערובת לתבנית עד 2/3 גובה השקעים, מפזרים צנוברים ומכניסים לתנור. אופים במשך 50 דקות או עד שהצנוברים מוזהבים היטב/מושחמים קלות וקיסם הננעץ בפשטידות יוצא יבש. מוציאים, מצננים מעט ומחלצים מהתבנית. משמנים שוב במעט שמן זית וממשיכים כך עם יתרת העיסה. מצננים במשך 10 דקות לפחות ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | בישול עם קוואקר |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |