אוכל
אוכל
מעדן בריאות. סטיילינג: דלית רוסו

שוקי עוף בציפוי פריך

זה קראנצ'י, זה משביע וזה כיפי, והכי מגניב - זה לגמרי לגמרי בריא. שוקיים בלי עור עם ציפוי פציח, מזין וטעים

|mako אוכל| פורסם14:56
עוף בביסלי (צילום: אפיק גבאי, תיק אוכל)
צילום: אפיק גבאי, תיק אוכל
Rating:3.834reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 4 שוקי עוף, בלי עור

למרינדה:

  • כף ריבת משמש
  • שן שום כתושה
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית מלח
  • כף שמן זית
  • מעט פלפל שחור גרוס

לציפוי (לשתיים מהשוקיים בלבד):

  • כוס קוואקר
  • חצי כוס מים
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • קורט אבקת שום
  • קורט פלפל שחור
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל חומרי המרינדה, מעסים את העוף טוב טוב ומניחים לו לשרות בתוכה כשעה בטמפרטורת החדר.

2מכינים את הציפוי: מערבבים היטב את כל חומרי הציפוי בסיר על להבה נמוכה, עד לאיחוד כל החומרים. מסירים מהאש ומצננים.

3מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים מעט את כפות הידיים ומצפים שתיים מהשוקיים בציפוי הקוואקר.

4מוציאים את שתי השוקיים הנותרות מהכלי עם המרינדה, מוסיפים למרינדה 3/4 כוס קוואקר ומערבבים היטב.

5מצפים את שתי השוקיים הנותרות (לוחצים את הקוואקר כדי להצמיד אותו).

6מעבירים את כל השוקיים לתבנית מכוסה נייר אפייה ואופים 35 דקות.

בקרו בבלוג של טל -מה יש לאכול

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו מאפינס תרד וגבינות טעימים לאללה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il