
המצרכים :
למרינדה:
לציפוי (לשתיים מהשוקיים בלבד):
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי המרינדה, מעסים את העוף טוב טוב ומניחים לו לשרות בתוכה כשעה בטמפרטורת החדר. 2מכינים את הציפוי: מערבבים היטב את כל חומרי הציפוי בסיר על להבה נמוכה, עד לאיחוד כל החומרים. מסירים מהאש ומצננים. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים מעט את כפות הידיים ומצפים שתיים מהשוקיים בציפוי הקוואקר. 4מוציאים את שתי השוקיים הנותרות מהכלי עם המרינדה, מוסיפים למרינדה 3/4 כוס קוואקר ומערבבים היטב. 5מצפים את שתי השוקיים הנותרות (לוחצים את הקוואקר כדי להצמיד אותו). 6מעבירים את כל השוקיים לתבנית מכוסה נייר אפייה ואופים 35 דקות. בקרו בבלוג של טל -מה יש לאכול הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | בישול עם קוואקר |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |