1יוצקים מים רותחים על הקוואקר והחמאה. מערבבים היטב עד שהחמאה נמסה והתערובת אחידה. משהים 20 דקות.2. מקציפים ביצים, סוכר, וניל ומלח במשך 4-5 דקות. מוסיפים את תערובת הקוואקר ומערבלים במהירות בינונית לתערובת אחידה.3. מנפים יחד קמח, אבקת אפייה וקינמון. מוסיפים אל תערובת הביצים והקוואקר. מערבבים עד שהקמח נבלע אך לא מערבבים יותר מדי.4. יוצקים לתבנית משומנת בגודל 25 על 20 ס"מ ואופים בחום של 180 מעלות, 40 דקות.5. מערבבים את כל חומרי הציפוי. מוציאים את העוגה מהתנור אך לא מכבים אותו. משטחים את הציפוי על פני העוגה ומחזירים לתנור, בחלקו העליון, למשך 4-5 דקות, עד שהציפוי מבעבע קלות. מוציאים ומניחים לעוגה להתקרר לחלוטין.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות
>> רוצים לזכות באייפד? לחצו כאן!