אוכל
אוכל
מעדן בריאות. סטיילינג: דלית רוסו

דייזי העצלה: עוגת קינמון וקוואקר

גרסה קינמונית והרבה פחות מתוקה לעוגה האמריקאית "לייזי דייזי", עם תוספת בריאה של קוואקר וציפוי פריך וממכר. אבל אל דאגה, היא עדיין מתוקה בהחלט

|mako אוכל| פורסם10:18
דייזי העצלה (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:4.5123reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 3/4 כוס קוואקר

  • 75 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
  • 1 כוס מים רותחים
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 1 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כף קינמון

לציפוי

  • 1 כוס סוכר חום כהה, דחוס קלות
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1/3 כוס שמנת מתוקה
  • 1/4 1 כוסות קוקוס טחון
  • 1/4 כפית מלח

אופן ההכנה:

1יוצקים מים רותחים על הקוואקר והחמאה. מערבבים היטב עד שהחמאה נמסה והתערובת אחידה. משהים 20 דקות.2. מקציפים ביצים, סוכר, וניל ומלח במשך 4-5 דקות. מוסיפים את תערובת הקוואקר ומערבלים במהירות בינונית לתערובת אחידה.3. מנפים יחד קמח, אבקת אפייה וקינמון. מוסיפים אל תערובת הביצים והקוואקר. מערבבים עד שהקמח נבלע אך לא מערבבים יותר מדי.4. יוצקים לתבנית משומנת בגודל 25 על 20 ס"מ ואופים בחום של 180 מעלות, 40 דקות.5. מערבבים את כל חומרי הציפוי. מוציאים את העוגה מהתנור אך לא מכבים אותו. משטחים את הציפוי על פני העוגה ומחזירים לתנור, בחלקו העליון, למשך 4-5 דקות, עד שהציפוי מבעבע קלות. מוציאים ומניחים לעוגה להתקרר לחלוטין.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות

>> רוצים לזכות באייפד? לחצו כאן!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il