אוכל
אוכל

דג מאודה על מצע עלי מנגולד

מתכון של פאולה רוזנברג לניופאן: פילה של לברק, מוסר או דניס מאודה עם פטריות פורטובלו וסלק

|כתבה פרסומית| פורסם09:31
Rating:411reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 300 גרם פילה לברק/מוסר/דניס
  • מיץ מלימון שלם וכף זסט לימון
  • צרור עלי מנגולד שטופים וחצויים, ללא הגזע הלבן
  • 2 סלקים, קלופים וחתוכים לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ
  • 4 פטריות פורטובלו, פרוסות לעובי 0.5 ס"מ
  • ענף רוזמרין
  • מלח

לרוטב:

  • חופן עלי בזיליקום שלמים
  • גבעול רוזמרין
  • כפית חרדל איכותי
  • כפית סירופ מייפל טבעי
  • 2 שיני שום, כתושות
  • כף שמן זית
  • 2 כפות חלב סויה
  • 2 כפיות מלח ים
  • כפית פלפל לבן
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פפריקה חריפה

אופן ההכנה:

1שוטפים את הדג ומוזגים מעליו מיץ מלימון שלם. מניחים בצד.

2מניחים על תבנית סיר האידוי את עלי המנגולד.

3מניחים על עלי המנגולד את הדג ולצדו את הירקות הפרוסים. מלמעלה מניחים את הרוזמרין וממליחים.

4מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומזליפים מעל הדג והירקות.

5מאדים 20 דקות.

>>לעוד מתכונים בריאים וטעימים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il