פיצה מהבילה, פולנטה קרמית וכדורי בשר עסיסיים - לא הייתם רוצים לדעת להכין אוכל איטלקי מושלם? עכשיו אתם יכולים! כך תזכו בקורס בישול חלומי של שבוע בארץ המגף, האוכל והיין
אח, איטליה איטליה. אין ארץ שמתקשרת יותר ממנה לאוכל, ליין ולחיים הטובים. צריך רק להגיד את צמד המילים "אוכל איטלקי" וכבר עולות בראש תמונות של פסטות, פיצות, פוקאצ'ות ועוד מאכלים מגרים. עוד רגע תראו פה תמונות מגרות ומהממות, שקצת יעזרו לכם להיכנס לראש האיטלקי.
הנה מה שאנחנו מציעים לכם - אתם תשלחו לנו מתכון שווה לפסטה + תמונה שצילמתם ואנחנו נשלח אחד מכם לשבוע שלם באיטליה ולקורס בישול חלומי שכולל בישולים, טעימות, מישושים ועוד דברים מגונים שקשורים באוכל. לא שווה?
הו מאמא | צילום:
מתוך chefthisup.comשלא לומר - מאמא מיה! | צילום:
כפיר חרבי, mako אוכלאפילו שהניוקי הזה עוד לפני בישול, אנחנו כבר מזילים ריר | צילום:
אפיק גבאי, mako אוכלניוקי ממולאים מוצרלה ברוטב עגבניות. תהרגו אותנו עכשיו | צילום:
רועי ברקוביץ'ריזוטו. גם הוא יהיה בקורס | צילום:
כפיר חרבי, mako אוכלוהנה עוד אחד | צילום:
אפיק גבאי, mako אוכלגם לירקות האיטלקים עושים כבוד | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכלפרושוטו, אגוזים, פרמזן. אגב, הקורס כולל ביקור במפעל פרמזן וגם אצל יצרני פרושוטו | צילום:
עודד קרניסליחה, פשוט יש לנו חולשה לרוטב עגבניות עם הרבה פרמזן | צילום:
עידית נרקיס כ"ץ, טעים!טוב בסדר, אנחנו מפסיקים. אבל הבנתם את הנקודה, כן? | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל