
תבשיל רגל ושעועיתה"טבחה" הטריפוליטאית - שווה לחכות בשבילה לילה שלםדולי לגזיאל|mako| פורסם07/04/1014:42 ![]() צילום: דנה בר-אל שוורץ |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1משחימים את הבצל בסיר (בחרו סיר שמתאים גם לתנור). 2מוסיפים את הפפריקה, שתי כפות רסק עגבניות וחצי כוס מים. מוסיפים עוד כף של רסק עגבניות, מלח וכמון. 3מכניסים לסיר את הבשר (שני הסוגים), העצמות, השעועית, תפוחי האדמה, השום הקצוץ וראש השום, ומכסים במים. מוסיפים כ-6קוקלות(אם יש) ומביאים לרתיחה. 4מעבירים לפלטה או לתנור שחומם לחום נמוך מאוד (כ-100 מעלות), ומניחים להתבשל כל הלילה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |