1 מתחילים עם השטרויזל: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון בפולסים קצרים עד שמתקבלת תערובת פירורית. מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה ושומרים במקפיא עד השימוש.
2 מחממים תנור ל-175 מעלות ואופים את הבסיס כ-15 דקות, עד להזהבה קלה. מצננים ומפוררים.
3 מכינים פרפה: מקציפים את השמנת המתוקה וקוצצים את הפקאנים המסוכרים במעבד מזון.
4 מקפלים את הנוטלה לתוך הקצפת, מוסיפים את הפקאנים ומעבירים לתבנית מאפינס מסיליקון (8-12 מנות). שומרים במקרר.
5 מכינים גנאש: בסיר קטן מביאים לסף רתיחה את השמנת המתוקה. את השוקולד שמים בקערה. שופכים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת מרקם חלק.
6 מגישים את הפרפה עם פירורי שטרויזל וגנאש.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.