אוכל
אוכל

גלילי חצילים וזוקיני

רולים של חציל וזוקיני צרובים, העוטפים בעדינות קדם מקדמיה בעיטור עלי בזיליקום

|mako אוכל| פורסם18:33
גלילי חצילים וזוקיני (צילום: אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית , mako אוכל)
צילום: אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית , mako אוכל
Rating:3.820reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (22 מנות):

  • זוקיני
  • חציל
  • 22 עלי בזיליקום שטופים
  • חצי כוס קרם מקדמיה

אופן ההכנה:

1פורסים את הזוקיני והחציל לפרוסות דקות וקולים בתבנית מעל הגז או בתנור עד לצריבה. מצננים.

2יוצקים על כל פרוסה כפית מקרם המקדמיה, מניחים עלה בזיליקום ומגלגלים.

* המתכון לקוח מתוך ספרה החדש של אביטל סבג, שייצא ב-2013

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

* אביטל סבג, שפית ומומחית לרפואה טבעית, בעלתהמתחם לשינוי– מקום בו מתקיימים סדנאות, שיעורים ואירועים פרטים, מוציאה קבוצות לניקויי מיצים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il