
ריבועי שוקולד וחמאת בוטניםאחרי כל הדבש הזה, אנחנו חייבים קצת שוקולד לאיזון העניינים. אז את הריבועים המתוקים האלו לא צריך לאפות, רק לצנן היטב. מה שאומר שהם הולכים לבוא לנו מה זה טוב ככיבוד לסוכה (בתקווה שמזג האוויר יסכים אתנו)![]() צילום: שרית גופן, mako אוכל |
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים בסיר קטן על אש נמוכה חמאה, קקאו, סוכר, ברנדי ומים עד שהכל נמס ומתערבב. 2מעבירים את פירורי העוגיות לקערה, יוצקים עליהם את תערובת הקקאו החמה ומערבבים היטב. 3מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 20X20 ס"מ ומהדקים היטב. מעבירים למקרר. 4מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו שוקולד וחמאת בוטנים, ומערבבים לתערובת חלקה. 5יוצקים את הציפוי על התערובת שבתבנית, מיישרים ומחזירים למקרר לשעתיים לפחות. רק אחרי שהתערובת קרה ויציבה, אפשר לחתוך לריבועים. בקרו בבלוג של שרית -Misspetel >> אפשר גם קוסקוס מתוק: ברקוקש עם פירות >> עם כוכב מישלן בדרך - למה אסף גרניט כ"כ כועס?תגיות:שוקולד ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |