
קינוח גבינה פירוריםקינוח בהגשה אישית (תכינו הרבה, כולם ירצו עוד) של קרם גבינה ופירורים עם תוספת מרעננת של תותים טריים: קלאסי, מרשים, קל להכנה וכולם אוהבים אותו - זה מה שנקרא אצלנו קינוח שפשוט לא מפספס
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (10 מנות):לבצק
לקרם גבינה
אופציה
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2 שמים במיקסר עם וו גיטרה (או במעבד מזון) קמח, חמאה וסוכר ומפעילים במהירות נמוכה עד שמתקבלים פירורים עדינים. מוסיפים תמצית וניל וחלמון ומערבלים בקצרה עד שהם נטמעים והבצק עדיין פירורי. 3 שופכים את הפירורים לתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה, משטחים באופן אחיד ואופים כ-15-20 דקות, עד שהפירורים משחימים. מוציאים מהתנור ומצננים. 4 מכינים את הקרם: מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. 5 מרכיבים: שמים בכוס מהפירורים, שופכים מעל מתערובת הגבינה, אפשר לפזר מעל תותים (או פרי אחר) ושוב מתערובת הגבינה. מעל הכל מפזרים עוד פירורים. מכניסים למקרר ומגישים קר. לבלוג של שרית - מיס פטל. >> ובעצם, למה בכוסות אישיות? קבלו מתכון לעוגת גבינה פירורים מוצלחת ושלמה>> לכל המתכונים לשבועות>> מה יש לאכול בסוף השבוע הקרוב?
|