
חיתוכיות לימון עם ריבת פטלחובבי הקינוחים הלימוניים, זה המתכון בשבילכם. עסיסיות, רכות וטעימות יותר מעוגת לימון בחושה, קלות להכנה מפאי לימון, ובלי להשוות - הן ריחניות, מתוקות, יפות וקולעות בול גם לאירוח וגם לכוס קפה וספר טוב![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :לבסיס:
למלית:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות. 2מערבבים קמח, סוכר, מלח וקליפת לימון. מוסיפים מרגרינה ומעבדים במעבד מזון עד שמתקבלים פירורים. מוסיפים כף מים ומעבדים בקצרה רק עד שמתקבל גוש בצק. 3משטחים את הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-20 דקות עד להזהבה קלה. 4מכינים את המלית: מערבבים היטב בקערה (לא מקציפים) ביצים וסוכר. מוסיפים מיץ לימון וקליפה ומערבבים היטב. מוסיפים קמח ומערבבים עד לאיחוד. 5מוציאים את הבצק מהתנור, מורחים על הבצק ריבת פטל, שופכים את מלית הלימון, מחזירים לתנור ואופים כ-20 דקות נוספות. מוציאים מהתנור, מצננים וחותכים לריבועים. לבלוג של שרית -מיס פטל. >> בפעם הקודמת הכנו חיתוכיות שוקולד עם שטרויזל>> עשינו קניות בסופר קופיקס, וחזרנו עם מסקנות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |