אוכל
אוכל
מיונז

רול חזה עוף ומיונז

תראו מה זה: הכנתם כריך פשוט - יצאתם עם ארוחת ערב מושלמת. לאפה מגולגלת עם עוף, ירקות, מיונז וקצת חריף - יותר מזה באמת שאנחנו לא צריכים

|mako אוכל| פורסם14:47
רול חזה עוף ומיונז (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.519reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • שתי פיתות לאפה, רכות
  • 100 גרם חזה עוף
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2-3 כפות מיונז
  • כפית סחוג (או כל ממרח חריף אחר)
  • רצועות מלפפון ירוק (לא מקולף)
  • רצועות פלפל קלוי

אופן ההכנה:

1מבשלים את חזה העוף בסיר עם מים רותחים, מלח ופלפל כחצי שעה (לחלופין, אפשר להשתמש בחזה עוף בגריל קנוי). פורסים את החזה לפרוסות דקות.

2מורחים שכבה נדיבה של מיונז על כל הפיתה, ועליה מורחים את הסחוג. מסדרים את רצועות העוף לאורך הפיתה בחלק הקרוב אליכם (משאירים שוליים ריקים).

3מניחים על העוף את רצועות המלפפון והפלפל הקלוי, ומגלגלים את הפיתה לרול מהצד הקרוב אליכם וכלפי חוץ. אחרי כל חצי סיבוב מהדקים (כמו בסושי).

4עוטפים את הרול בנייר אלומיניום ומצננים במקרר 3 שעות, או אפילו לילה.

5חוצים באלכסון ומגישים.

>> בפעם שעברה הכנו הומפרייז מהממים

>> והנה כל המתכונים לשבועות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il