אוכל
אוכל
מיונז

כריך מרענן של חזה עוף בסויה ומיונז-ווסאבי

מתי לאחרונה התרגשתם מכריך חזה עוף? לנו זה לא קרה הרבה זמן, עד שהגיעה הג'בטה הזאת ותפסה אותנו עם המיונז-ווסאבי. אין כמו ארוחת צהריים חרפרפה ומרעננת שנושכת אתכם בלשון ומשאירה אתכם ערניים

|mako אוכל| פורסם10:21
כריך חזה עוף שי ברנדס (צילום: אסף רונן, mako אוכל)
צילום: אסף רונן, mako אוכל
Rating:4.227reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

לעוף:

  • כף מלח
  • כפית ג'ינג'ר, מגורר
  • כף סויה
  • 2 חזות עוף

למיונז ווסאבי:

  • 1/2 כוס מיונז דל שומן
  • 1/8 כפית אבקת ווסאבי
  • 1/4 כפית ג'ינג'ר, מגורר דק
  • כפית מיץ לימון

לכריך:

  • 6 מיני ג'בטות
  • כוס נבטי צנונית
  • 2 מלפפונים, פרוסים דק

אופן ההכנה:

1מרתיחים ליטר מים בסיר. מוסיפים מלח, ג'ינג'ר מגורר וסויה ואת חזות העוף.

2 מבשלים חמש דקות ומכבים את האש.

4מכסים ומניחים לעשרים דקות. מוציאים, מצננים ופורסים דק.

5מערבבים את כל חומרי המיונז.

6חוצים את הג'בטות, מורחים את המיונז המתובל, מניחים פרוסות מחזה העוף, מלפפונים ונבטי צנונית.

לבלוג של שי ברנדס

>> בפעם שעברה הכנו כריך מעורב ירושלמי מפנק

>> רשת צ'פסטאר מביאה את הצ'יפס הבלגי לתל אביב

>> סלט בורגול עם קישואים שיעשה אתכם בריאים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il