
המצרכים (6 מנות):לעוף:
למיונז ווסאבי:
לכריך:
אופן ההכנה:1מרתיחים ליטר מים בסיר. מוסיפים מלח, ג'ינג'ר מגורר וסויה ואת חזות העוף. 2 מבשלים חמש דקות ומכבים את האש. 4מכסים ומניחים לעשרים דקות. מוציאים, מצננים ופורסים דק. 5מערבבים את כל חומרי המיונז. 6חוצים את הג'בטות, מורחים את המיונז המתובל, מניחים פרוסות מחזה העוף, מלפפונים ונבטי צנונית. >> בפעם שעברה הכנו כריך מעורב ירושלמי מפנק ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |