אוכל
אוכל

עוגת ביסקוויטים וגבינה של מלי עזר

אחרי עוגת הגבינה והביסקוויטים של שבוע שעבר, קבלו מתכון שונה לחלוטין: עוגת ביסקוויטים וגבינה, שמוסיפה רכות משגעת למרקם העוגה הסופי. כמה קלה להכנה, ככה טעימה. זה מה שנקרא עונג בכפית

|mako אוכל| פורסם08:47
טרימיסו בציפוי שוקולד (צילום: יח
צילום: יח"צ
Rating:4.4415reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

לפני שארז ואסי נכנסו לבית האח הגדול בעונה האחרונה, שמעתי את תמיר חוזר ואומר בערוץ 20 שהוא מקווה שאכין להם עוגת ביסקוויטים. כשאסי נכנס עםעוגת השוקולד האוסטרלית, ראיתי שתמיר התאכזב. עכשיו אני מקווה לפצות אותו עם המתכון שלי לעוגת הביסקוויטים הקלאסית הזאת. ותמירי, אם אתה קורא את זה - אתה מוזמן, אני שומרת לך חתיכה.

המצרכים :

  • 250 גרם ביסקוויטים
  • 1 מיכל של שמנת מתוקה
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 1 מיכל גבינה 5%
  • ½ כוס חלב
  • 1 כוס נס קפה חזק
  • לקישוט: ביסקוויטים מרוסקים, או אבקת קקאו

אופן ההכנה:

1מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב ופודינג הווניל, עד לקבלת קצף חזק.

2מקפלים את הגבינה הלבנה אל התערובת המוקצפת.

3טובלים קלות כל ביסקוויט בנפרד בנס קפה, ומסדרים את הביסקוויטים הטבולים בתבנית מרובעת עד שכל התחתית מכוסה.

4מורחים מעל שכבת הביסקוויטים חצי מכמות ההקצפת. מסדרים קומה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה מעל, ומעליה מורחים את שארית הקצפת.

5אפשר לקשט את העוגה בביסקוויטים מרוסקים, או באבקת קקאו.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> והנה עוד עוגת ביסקוויטים שווה

>> הטוויטר של מלי עזר

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il