אוהבים תפודים קראנצ'יים? אלה תפוחי אדמה הכי פריכים שישרוצים להשיג את תפוחי האדמה הכי טובים, חמאתיים, פריכים וטעימים שיש? הגעתם למקום הנכון
אורלי פלאי-ברונשטיין
| אוכל טוב
| פורסם 27/03/18 13:18
![]()
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את תפוחי האדמה חצי בישול בסיר גדול עם מי מלח (10-15 דקות). 2 מחממים תנור ל-200 מעלות. 3 מסננים את תפוחי האדמה ממי הבישול, פורסים לפלחים ומסדרים בתבנית. ![]() 4 ממיסים את ממרח החמאה ומערבבים עם השום, המלח, הפלפל שחור ועשבי התיבול. 5 יוצקים את החמאה המתובלת על תפוחי האדמה ומערבבים כך שיצופו מכל הצדדים. 6 אופים 40 דקות עד שעה, או עד שתפוחי האדמה מזהיבים יפה. ![]() |