המצרכים :לתבנית אינגליש קייק לא חד פעמית:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2 טורפים בקערה את הביצים ושני סוגי הסוכר למשך 2 דקות, לקבלת תערובת מעט תפוחה. 3 מוסיפים את השמן לאט לאט וממשיכים לטרוף. מוסיפים ג'ינג'ר טרי וגזר ומערבבים היטב. 4 בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואבקת סודה לשתייה. 5 מאחדים את תערובת הקמח עם תערובת הביצים והשמן עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומעבירים לתבנית. 6 מיישרים את פני העוגה ואופים 40-45 דקות, עד שקיסם שמוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו. מוציאים את העוגה ומצננים מעט. 7 הציפוי: מערבבים בקערה אבקת סוכר ומיץ לימון לקבלת תערובת במרקם משחתי. מצפים את העוגה בעזרת כף או ספטולה. ** העוגה תישמר כשהיא עטופה היטב במקרר עד ארבעה ימים. ![]() |