
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-220 מעלות. 2מניחים את נתח השייטל בתוך קערה ומשמנים מכל הכיוונים בשמן זית. מתבלים במלח (בעדינות, הנתח עובר המלחה במהלך ההכשרה) ופלפל שחור (בנדיבות). 3חוצים לרוחב את ראשי השום מניחים אותם בתבנית המתאימה לצלייה. ביניהם מניחים את גבעולי הרוזמרין. 4מניחים על השום והרוזמרין את נתח השייטל. 5מכניסים לתנור ל-5 דקות (להשחמת הבשר) ומיד לאחר מכן מנמיכים את החום ל-180 מעלות. 6צולים עוד כ-25 דקות או עד שהנתח מגיע לדרגת מדיום (אדמדם) במרכזו. 7מוציאים מהתנור, נותנים לנתח לנוח לפחות 15 דקות, ופורסים אותו נגד כיוון הסיבים. * מגישים עם פלחי תפוחי אדמה אפויים ושעועית ירוקה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |