
באה בריא: מעדן תותיםבין ים הקינוחים מלאי החמאה, השומן והסוכר צצה ליה שומרון פינדר עם קינוח פשוט שמכיל 4 מרכיבים בלבד וכולו בריאות (והוא אפילו פרווה וטבעוני). כדאי להכין מהר מהר, לפני שתיגמר לכם העונה של התותים![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
חלב קוקוס ותותים משתלבים נפלא ביחד ותמיד מזכירים לי את מעדן ילדותי - פרילי תות. הקפידו להשתמש בחלב או נוזל קוקוס ולא בקרם קוקוס המכיל אחוזי שומן גבוהים יותר. המצרכים :
אופן ההכנה:1בסיר קטן, שמים את התותים עם חלב הקוקוס והמייפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, ומבשלים תוך כדי בחישה 15-20 דקות, עד שכל התותים התפרקו והנוזל הפך ורוד וסמיך. 2מסירים מהאש ובוחשים פנימה כף שקדייה. 3שמים בכלים קטנים ומצננים במקרר לפני ההגשה. ניתן גם להקפיא בתבניות ארטיקים. * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |