
נזיד שעועית אדומההטמפרטורות שוב צונחות? זמן מעולה להוציא את הקטניות מהארון! הפעם אנחנו מתכוונים לחמם לעצמנו את הגוף והנפש עם נזיד השעועית הזה, שכולו אדום על אדום. יש לנו הרגשה שזה יצליחנטע-חן ליבנה|mako אוכל| פורסם08/12/1607:35 ![]() צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את השעועית במים למינימום 6 שעות. 2מסננים, מעבירים לסיר בינוני ומכסים במים פושרים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ומקפים את הקצף שמצטבר למעלה. 3מבשלים את השעועית כרבע שעה, ומסננים. 4מחממים את השמן בסיר גדול. מוסיפים את הבצל ומטגנים שתי דקות תוך ערבוב. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את הגזרים, שורש הפטרוזיליה וגבעולי הסלרי. 5מתבלים את התערובת בפפריקה, קינמון וכמון ומערבבים היטב. מוסיפים את השעועית והעגבניות ומערבבים. 6מוסיפים חצי ליטר מים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים את הלהבה לבינונית ומבשלים כשעה ורבע, עד לריכוך, תוך ערבוב מדי פעם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |