
מרק חומוס ותרדהנה לכם מרק חורפי עשיר ובריא, עם שילוב טעמים מוצלח במיוחד של תרד וחומוס ונגיעה מדויקת של כורכום וכמון. נראה מושקע כמו מרק שעבדו עליו יומיים, ואף אחד לא צריך לדעת כמה זמן זה לקח לכם באמתנטע-חן ליבנה|mako אוכל| פורסם18/01/1711:10 ![]() צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים שמן בסיר בינוני, מוסיפים את השום ומשחימים מעט. 2מוסיפים פנימה את הכורכום והכמון, מערבבים ונותנים לתבלינים להיפתח מעט בשמן. 3מוסיפים את התרד והחומוס, מוסיפים מים עד שהתרד והחומוס מכוסים. 4מביאים את המרק לרתיחה, ממליחים ומפלפלים. 5מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עוד חצי שעה. תגיות:מרק ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |