אוכל
אוכל

מרק חומוס ותרד

הנה לכם מרק חורפי עשיר ובריא, עם שילוב טעמים מוצלח במיוחד של תרד וחומוס ונגיעה מדויקת של כורכום וכמון. נראה מושקע כמו מרק שעבדו עליו יומיים, ואף אחד לא צריך לדעת כמה זמן זה לקח לכם באמת

|mako אוכל| פורסם11:10
מרק חומוס ותרד (צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל)
צילום: נטע-חן ליבנה, mako אוכל
Rating:4.568reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 1 כף שמן זית
  • 2 שיני שום גדולות קצוצות
  • חצי כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • חצי ק"ג עלי תרד טריים, ללא הגבעול
  • 2 כוסות (500 גרם) גרגרי חומוס, מבושלים
  • חצי כפית מלח
  • שמינית כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים שמן בסיר בינוני, מוסיפים את השום ומשחימים מעט.

2מוסיפים פנימה את הכורכום והכמון, מערבבים ונותנים לתבלינים להיפתח מעט בשמן.

3מוסיפים את התרד והחומוס, מוסיפים מים עד שהתרד והחומוס מכוסים.

4מביאים את המרק לרתיחה, ממליחים ומפלפלים.

5מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עוד חצי שעה.

>> בפעם הקודמת הכנו חטיף חומוס ממכר. אל תגידו שלא הזהרנו

תגיות:מרק
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il