אוכל
אוכל

קבב צמחוני מכרובית

נכון, הקונוטציה שלכם היא בשרית, אבל קבב ממש לא חייב להכיל בשר. הקבב של מיס פטל מלא בדברים טעימים - כרובית, פסטו, עשבי תיבול ועוד. והוא אפילו לא פוגש מחבת ושמן - אופים אותו בתנור

|mako אוכל| פורסם08:45
קבב צמחוני מכרובית (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.480reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

הגדול כבר מתחיל לשאול על צמחונות. למה אמא לא אוכלת בשר? איך גדל השניצל? ממה עשוי הקבב? כשהוא היה יותר קטן עוד הצלחנו להתחמק מתשובות, אבל עכשיו כבר אין מנוס מלספר לו את האמת. יש ימים שבהם הוא אוכל עוף וחוקר על איזה חלק של התרנגולת מדובר, ויש ימים שבהם הוא מכריז ״היום אני צמחוני״. כך היה כשיצאנו לארוחת צהריים ביער לאחרונה. אז לצד הקבבים, הוא עזר לי להכין גם אופציה צמחונית, שבינינו, הייתה הרבה יותר טעימה.

המצרכים (20 מנות):

  • 3 כוסות פרחי כרובית
  • 1 כוס פירורי פנקו
  • 2 ביצים
  • ֿבצל קטן
  • כוסברה
  • כף פסטו
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את פרחי הכרובית כ-10 דקות, עד שהם מתרככים.

2מוציאים מהמים, מסננים, מקררים מעט ומועכים את הכרובית לפירורים גסים בעזרת מזלג.

3מערבבים בקערה הפירורים עם יתר החומרים ויוצרים בידיים קבבים.

קבב צמחוני מכרובית - בהכנהמקבבים את התערובת|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

4מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות, עד שמזהיב מעט.

* בקרו בבלוג של שרית -Misspetel

>> בפעם הקודמת עוגיות גבינת עזים מלוחות
>> לכל המתכונים לשבועות
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il