מבשלים עם הילדים: סוכריות פילו ומוצרלהזה לוקח רק רבע שעה, והתוצאה גם יפה וגם טעימה: עלי פילו בצורת סוכריה ממולאים במוצרלה, עם רוטב עגבניות שהילדים ייהנו להכין וייהנו לזלול![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):לסוכריות:
לרסק עגבניות:
אופן ההכנה:1מפשירים את בצק הפילו במקרר יום קודם. 2מכינים רוטב עגבניות: מכניסים את המרכיבים לסיר, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות נוספות. 3מפרידים שני עלים מהבצק שהפשרנו, וכל עלה חותכים ל-4 רבעים. 3מורחים כל רבע במעט רוטב עגבניות, מניחים אצבע מוצרלה ומגלגלים סביבה. פילו, גבינה, רוטב עגבניות. זה כל מה שצריך|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל4מהדקים את הקצוות ומגלגלים בעדינות. 5מברישים במעט שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-10 דקות, עד שהבצק מזהיב. 6מגישים עם רוטב עגבניות. בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל >> בשבוע שעבר הכנו תרכיז טבעי לילדים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |