אוכל
אוכל

מבשלים עם הילדים: סוכריות פילו ומוצרלה

זה לוקח רק רבע שעה, והתוצאה גם יפה וגם טעימה: עלי פילו בצורת סוכריה ממולאים במוצרלה, עם רוטב עגבניות שהילדים ייהנו להכין וייהנו לזלול

|mako אוכל| פורסם16:09
סוכריות פילו ומוצרלה (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:3.922reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

לסוכריות:

לרסק עגבניות:

  • 1 קופסה שימורים גדולה של קוביות עגבניות או עגבניות מרוסקות

  • כף רסק עגבניות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כפית סוכר
  • כמה עלי בזיליקום
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מפשירים את בצק הפילו במקרר יום קודם.

2מכינים רוטב עגבניות: מכניסים את המרכיבים לסיר, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות נוספות.

3מפרידים שני עלים מהבצק שהפשרנו, וכל עלה חותכים ל-4 רבעים.

3מורחים כל רבע במעט רוטב עגבניות, מניחים אצבע מוצרלה ומגלגלים סביבה.

אצבעות מוצרלה עטופות בפילו פילו, גבינה, רוטב עגבניות. זה כל מה שצריך|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

4מהדקים את הקצוות ומגלגלים בעדינות.

5מברישים במעט שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-10 דקות, עד שהבצק מזהיב.

6מגישים עם רוטב עגבניות.

בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו תרכיז טבעי לילדים
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il