1 מטגנים את הבצל עד לצבע זהוב עמוק ומוסיפים פלפל גרוס ומלח.
2 מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג כדי למנוע גושים.
3 מוסיפים כמון, מוסקט וצנוברים, קולים עוד כ-5 דקות ומורידים מהאש.
4 מוסיפים לתערובת את בשר החציל הקלוי ומתקנים תיבול.
5 פותחים את הבצק ויוצרים או עיגולים (לבורקס עגול) או רולדה ארוכה. ממלאים בתערובת, סוגרים היטב וחורצים חריצים בסכין.
6 מורחים חלמון, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. מורידים מיד את הטמפרטורה ל-180 ואופים כ-25 דקות, עד להזהבה יפה.