אוכל
אוכל
מוקפץ צמחוני

שיפודי פרגית במרינדה מנצחת

לפעמים כל מה שהעוף שלכם רוצה זה להשתכשך בטעמים הנכונים. תנו לפרגיות לספוג את טעמי הסויה וקרם הקוקוס, ותקבלו שיפודים מהחלומות

|קיקומן| פורסם06:13
Rating:4.786reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 3 נתחי פרגית (ירך של עוף ללא עצם ועור)
  • 6 שיפודי עץ קצרים
  • 1/2 כפית מחטי רוזמרין טרי
  • 2 שיני שום
  • 1/2 פלפל צ'ילי אדום
  • 1 ס"מ שורש ג'ינג'ר
  • 2/3 כוס רוטב סויה
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 3 כפות דבש
  • מיץ מלימון אחד
  • 200 מ"ל קרם קוקוס
  • 1/3 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1משרים את שיפודי העץ במים למשך שעתיים.

2חותכים את נתחי הפרגית לקוביות של 3 ס"מ. קוצצים דק את הרוזמרין, השום, הצ'ילי והג'ינג'ר.

3יוצקים את רוטב הסויה ואת יתר החומרים לקערה, מוסיפים את קוביות הפרגית, מערבבים היטב ומניחים במקרר להשריה למשך שעה.

4מוציאים את קוביות הפרגית מהמשרה, נפטרים מהנוזלים ומשפדים אותן על שיפודי העץ, כ-2-3 קוביות על כל שיפוד.

5מחממים היטב מחבת פסים או גריל, צולים את שיפודי הפרגית כ-3 דקות מכל צד ומגישים חם, לצד מלפפונים חמוצים או ירקות כבושים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו תפוחי אדמה מהממים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il