
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את שיפודי העץ במים למשך שעתיים. 2חותכים את נתחי הפרגית לקוביות של 3 ס"מ. קוצצים דק את הרוזמרין, השום, הצ'ילי והג'ינג'ר. 3יוצקים את רוטב הסויה ואת יתר החומרים לקערה, מוסיפים את קוביות הפרגית, מערבבים היטב ומניחים במקרר להשריה למשך שעה. 4מוציאים את קוביות הפרגית מהמשרה, נפטרים מהנוזלים ומשפדים אותן על שיפודי העץ, כ-2-3 קוביות על כל שיפוד. 5מחממים היטב מחבת פסים או גריל, צולים את שיפודי הפרגית כ-3 דקות מכל צד ומגישים חם, לצד מלפפונים חמוצים או ירקות כבושים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |