1 קולים על מחבת יבשה את השומשום 3-4 דקות, עד שהוא משחים. מניחים בצד.
2 פורסים דק את הכרוב.
>> כל המתכונים לפסח
3 מערבבים היטב בקערה את הסויה, החומץ, השמנים והסוכר. מוסיפים לקערה את הכרוב הפרוס (ואת אחד או כל הירקות האחרים, אם רוצים) ומערבבים. את השומשום הקלוי מוסיפים רק לפני ההגשה, כדי שישמור על פריכות.
שאלות תשובות
אפשר להשתמש בשמן זית?
אפשר, אבל לטעמנו הוא פחות מתאים.
לא צריך מלח?
לא, רוטב הסויה נותן מספיק מליחות.
רבע כוס סויה זה לא יותר מדי?
אם מדובר בסויה רגילה זה בדיוק. אם יש רק סויה כהה או סויה מלוחה/מרוכזת במיוחד - אפשר להוסיף לאט לאט ולטעום.
כמה זמן הסלט מחזיק במקרר?
בקופסה סגורה, יומיים-שלושה.
אם אין שמן שומשום?
אפשר לפצות בכמות גדולה יותר של שומשום קלוי.