
המצרכים (4 מנות):
לאורז:
אופן ההכנה:1מבשלים את האורז בהמון מי מלח רותחים, כמו שמבשלים פסטה, בערך 40 דקות. במקביל ממשיכים בשלבי ההכנה. 2מחממים מחבת גדולה ומוזגים פנימה את שמן הזית. מטגנים את הפלפלים יחד עם הכרשה והצ'ילי, עד שהם מתרככים. 3מוסיפים את השום ועגבניות השרי ומערבבים היטב. 4ברגע שהעגבניות מתחילות להתפרק במחבת שופכים פנימה את היין, ומבשלים ללא כיסוי 2-3 דקות, עד שכל האלכוהול מתאדה. 5מוסיפים את האורז ואת הירוקים ומערבבים היטב. 6מחממים על להבה נפרדת מחבת נוספת, ומוסיפים שמן זית. מניחים את הדג (על הצד של העור), ממליחים ומפלפלים וצורבים כ-4 דקות. הופכים וצולים כ-4 דקות נוספות. 7מעבירים את סלט האורז לצלחת הגשה ומניחים מעל את נתחי הלוקוס. מגישים מיד. * יקר לכם לוקוס? אפשר להכין את המנה גם עם דג אחר, או לחלופין עם חתיכות פרגית. אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהלהאקדמיה של בולטהאופבנמל תל אביב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |