
ריזוטו פטריות ושורשיםאבי ביטון מארגן לכם ארוחת שישי חורפית וחלבית לגמרי: ריזוטו עם בצל, גזר ופטריות, שמתבשל לו לאט אבל בטוח בציר ירקות ושמנת מתוקה. כן כן, ממש כמו במסעדה![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1ממיסים את החמאה בסיר בינוני. מוסיפים את הבצל, הפטריות, השום והגזר ומאדים כמה דקות. 2מוסיפים את האורז העגול ואת ציר הירקות - בכל פעם מוסיפים מצקת אחת, ומערבבים. רק כשכל הנוזלים נספגים באורז מוסיפים את המצקת הבאה. מערבבים כל הזמן. 3טועמים את הריזוטו. בשלב זה הוא אמור להיות חצי מוכן, כלומר במרקם נגיס ולא רך מאוד. 4מוסיפים את השמנת וגבינת הפרמזן. מבשלים עוד כ-10 דקות, ומוסיפים את התרד והתימין. 5מתבלים במלח ופלפל ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |