1מחממים שמן במחבת ומטגנים בו את הבצל עד להזהבה, כ-10 דקות. מוסיפים את השום הכתוש ומערבבים. מוסיפים את הקינמון, הכמון והפטריות, ומבשלים תוך כדי ערבוב כמה דקות נוספות.
2מוסיפים פנימה את העגבניות המרוסקות, גרגרי החומוס והדבש. מערבבים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כ-10 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
3בינתיים, כשהתבשיל על האש, מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל גבי האריזה. ושומרים חם עד ההגשה. לפני ההגשה מערבבים פנימה מיץ לימון, עשבי תבלין, מלח ופלפל גרוס טרי לפי הטעם, ואני ממליץ לזלף עוד סיבוב של שמן זית.
מגישים בצלחת קעורה את הקוסקוס ומעליו מתבשיל הפטריות בנדיבות.