
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:רוצים לזכות בסדנת בצק סוכר על חשבוננו? 1מטגנים את העוף בסיר רחב ולא גבוה (כמו בתמונה), עד שהוא משחים קלות מכל הצדדים. מוציאים לצלחת. 2מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן שבסיר. מוסיפים את הפלפל האדום, הפלפל החריף והכורכום ומערבבים. 3מחזירים את העוף לסיר ומנמיכים את הלהבה לקטנה ביותר. מוסיפים חצי כוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 20-30 דקות. 4מוסיפים כוס וחצי מים רותחים, את המלח ואת הפטרוזיליה הקצוצה. מפזרים פתיתים באופן אחיד, עד שהם מגיעים לגובה של המים. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות. 5משאירים מכוסה 5-10 דקות, ומגישים את הסיר לשולחן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |