
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות. 2בקערה גדולה טורפים יחד סוכר, ביצים, יוגורט, שמן, מלח ווניל לתערובת אחידה. 3מוסיפים קמח, שקדים טחונים ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד. 4מוסיפים משמשים, חמוציות ופיסטוקים ומערבבים לפיזור אחיד בתערובת. 5יוצקים את התערובת לתוך התבניות ומיישרים את החלק העליון. 6אופים במשך 45-35 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים. 7מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומפזרים אבקת סוכר. • לגרסה בריאה יותר: משתמשים בפירות יבשים אורגניים (ללא גופרית) וממירים מחצית מכמות הקמח בקמח מלא. * לגרסה פרווה: משתמשים במיץ תפוזים באותה כמות במקום היוגורט. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |