
המצרכים :ל-10-12 מאפינס:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. 2מועכים את הבננות ומעבירים לקערה. 3מוסיפים סוכר, שמן, חלב, ביצה, וניל ומלח ומערבבים במטרפה ידנית עד קבלת תערובת אחידה. 4מוסיפים שיבולת שועל, קמח מלא, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים רק עד שאחיד. 5ממלאים את השקעים בתערובת עד שלושת רבעי מגובהם. 6מפזרים מלמעלה מעט גרעיני חמנית לקישוט (לא חובה). 7אופים 15-20 דקות, או עד שהמאפינס תופחים מעט ומזהיבים וקיסם הננעץ במרכזם יוצא עם פירורים לחים. 8מצננים לחלוטין ומגישים. הערות: * שומרים את המאפינס בכלי סגור במקרר עד 5-6 ימים. מומלץ להגישם חמימים או בטמפרטורת החדר. * לקבלת גרסה פרווה אפשר להחליף את החלב במים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |