
המצרכים :לצנצנת של שני ליטר:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2מערבבים בקערה גדולה את שיבולת השועל, השקדים, האגוזים, גרעיני החמניות והדלעת, הקוקוס, השמן, הדבש והמלח לתערובת אחידה. 3מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים בשכבה אחידה. 4אופים 15-25 דקות, ומדי פעם מערבבים את הגרנולה כדי שלא תישרף בחלק העליון. הגרנולה מוכנה כשהיא זהובה בצורה אחידה. 5מצננים לחלוטין. אם רוצים, מוסיפים פירות יבשים חתוכים ומערבבים היטב. 6שומרים בקופסה אטומה. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר דהרנו פה על עוגת תפוזים בחושה>> איך מכינים ביצה קשה מושלמת?![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |