
המצרכים (8 מנות):לתבנית קוגלהוף 24 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית. 2בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, וניל, מלח, מיץ תפוזים, קליפת תפוזים ושמן עד שמתקבלת תערובת אחידה ודלילה. 3מוסיפים קמח, קוקוס ואבקת אפייה וטורפים עד שמתקבלת בלילה אחידה. 4יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 45-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. 5מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |