אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

עוגת תפוזים וקוקוס בחושה

אין כמו הניחוח המשכר של התפוזים - ובעיקר של עוגות התפוזים - כדי לבשר על בואו של החורף. במתכון הזה לא תצטרכו להקציף, להמתין או לעבוד קשה, והתוצאה עדיין תהיה מדהימה. עוגת התפוזים שלא תסחט מכם את המיץ

|mako אוכל| פורסם08:51
עוגת תפוזים וקוקוס בחושה (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.6559reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (8 מנות):

לתבנית קוגלהוף 24 ס"מ:

  • 3 ביצים
  • 200 גרם (1 כוס) סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 240 מ"ל (1 כוס) מיץ תפוזים
  • קליפה מגוררת מ-2 תפוזים
  • 125 מ"ל (1/2 כוס) שמן
  • 280 גרם (2 כוסות) קמח
  • 50 גרם (1/2 כוס) קוקוס טחון
  • 10 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.

2בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, וניל, מלח, מיץ תפוזים, קליפת תפוזים ושמן עד שמתקבלת תערובת אחידה ודלילה.

3מוסיפים קמח, קוקוס ואבקת אפייה וטורפים עד שמתקבלת בלילה אחידה.

4יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 45-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.

5מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

לבלוג של נטלי -עוגיו.נט

>> בשבוע שעבר הכנו כאן פאי שוקולד וקפה עשיר

>> אוהבי תפוחי האדמה - הסרטון הזה בשבילכם

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il