
המצרכים (12 מנות):כמות ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית. 2בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד חמאה, סוכר, וניל ומלח עד שמתקבלת תערובת קרמית, אוורירית ובהירה. 3מנקים את דפנות המיקסר באמצעות מרית ומוסיפים את הביצים בהדרגה, תוך ערבול בין הוספה להוספה. 4מוסיפים יוגורט, חלב ומים ומערבלים עד שהם נטמעים בתערובת. 5מוסיפים קמח, קורנפלור ואבקת אפייה ומערבלים עד שהתערובת אחידה. 6מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבלים רק עד שהם נטמעים באופן אחיד בתערובת. 7יוצקים את התערובת לתבניות ומיישרים את החלק העליון. 8אופים במשך 30-40 דקות או עד שקיסם הננעץ בחלק העליון יוצא עם פירורים לחים. 9מצננים בטמפרטורת החדר, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |